Álláslehetőségek műszakiaknak az önkormányzatnál

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal városrendezési és településképi ügyintéző munkakörökre keres munkatársakat, határozatlan időre, azonnali munkába állással. A munkakör hat hónap próbaidő kikötésével jár.

Az ügyintézők feladata a településfejlesztési, településrendezési tervek készíttetésének koordinálása, a kapcsolattartás a lakossággal, a civil és önkormányzati szervekkel, valamint a helyi építészeti örökségvédelmi feladatok ellátása is.

Az állás betöltéséhez egyetemi vagy főiskolai szintű építész, vagy építészmérnök, egyetemi vagy főiskolai szintű településmérnöki (városgazdasági üzemmérnöki) végzettség szükséges.

Előnyt jelent az építéshatósági vagy városrendezési területen szerzett legalább 1-3 éves szakmai gyakorlat. További részletek itt olvashatóak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek