Segítség a kutyák kötelező oltásához

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: Grace Burrowes
Fotó: Grace Burrowes

A hegyvidéki önkormányzat az idős, egyedülálló kutyatulajdonosoknak szeretne segítséget nyújtani az ebek veszettség elleni védőoltásának költségeihez nyújtott hozzájárulással.

A támogatásra azok a 65. életévüket már betöltött, vagy 2019-ben betöltő, XII. kerületben élő egyedülálló kutyatartók jogosultak, akiknek a havi jövedelme nem haladja meg a 122 000 forintot. A támogatás összege kérelmezőnként 5 000 Ft.

A kérelem nyomtatvány átvehető a Népjóléti Irodán ügyfélfogadási időben, illetve letölthető majd a www.hegyvidek.hu honlapról, az Ügyintézés/Támogatás, gondoskodás oldalról.

A kérelemhez csatolni kell a támogatást kérő jövedelmi viszonyait tanúsító igazolásokat, továbbá a kisállat egészségügyi könyv, vagy állatútlevél másolatát.

A kitöltött kérelmet az oltást követő 60 napon belül kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal Népjóléti Irodájához.
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek