Oszetzky Futómű- és Gumiszerviz

1126 Budapest, Agárdi út 12/C. | +36-1-356-7000 | http://www.oszetzky.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tradicionális budai szakszervizünk 1979 óta működik családi tulajdonban. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a futómű- és a gumiszerelés terén, de a fejlődés útját követve a legkorszerűbb digitális gépeket használjuk és munkatársaink szaktudását is a kor elvárasainak megfelelő szinten tartjuk.

A szerviz adottságai miatt egyszerre csak kevesebb ügyféllel foglalkozunk, így Önre és autójára maximális figyelmet tudunk fordítani. Előjegyzési rendszerünknek köszönhetően biztosíthatjuk, hogy az Önnek legmegfelelőbb időpontban szolgáljuk ki, ezzel az idejét is kímélve a lehető leggyorsabban oldjuk meg a problémáját.

Természetesen előjegyzés nélkül is bármikor a kapacitásunktól függően állunk az Ön rendelkezésére.

Reméljük, hogy Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük és megtapasztalja szervizünk egyedi légkörét, rugalmas hozzáállását, gyors és személyre szabott kiszolgálását!

Mi felelősséget érzünk azért, hogy Ön csak közlekedésre alkalmas és teljesen biztonságos futóművel és gumikkal keljen útra.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Oszetzkyné Pető Ildikó tulajdonos, Kovács Zoltán üzletvezető
Telefon:+36-1-356-7000
Email:oszetzky@mail.datanet.hu
Honlap:http://www.oszetzky.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek