Budai Egészségközpont - Királyhágó utca

1126 Budapest, Királyhágó u. 1-3. | +36-1-489-5200/Központ | http://bhc.hu
Desktop

A 2000-ben alapított, többszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 180 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. Közel két évtized tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szolgáltatásainkat a főváros frekventált, központi részén, mégis nyugodt, elegáns környezetben nyújtjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig.

Szolgáltatásainkat nem csak magánszemélyek veszik igénybe: jelenleg több mint 350 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Királyhágó utcai szolgáltatásaink:

  • 20 féle szakrendelés
  • Diagnosztika (CT, MRI, UH, DEXA)
  • Menedzserszűrések (Optimum, Prémium, góckutatás)
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás

Ebben az épületben működik az Országos Gerincgyógyászati Központ, a Budai Egészségközpont Szakkórháza is. A kórházi szárnyban közfinanszírozott gerincgyógyászati járó- és fekvőbeteg ellátást végzünk.

Nyitvatartás:

Hétfő07.20 – 20.00
Kedd07.20 – 20.00
Szerda07.20 – 20.00
Csütörtök07.20 – 20.00
Péntek07.20 – 18.00

Online ügyfélszolgálatunkon telefonálás nélkül gyorsan és kényelmesen foglalhat időpontot a felületen található szolgáltatásokra.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:Autóval érkezőknek díjmentes parkolást biztosítunk.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-489-5200/Központ
Email:info@bhc.hu
Honlap:http://bhc.hu
Facebook:http://www.facebook.com/budai.egeszsegkozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek