Budai Egészségközpont - Nagy Jenő utca

1126 Budapest, Nagy Jenő u. 8. | +36-1-489-5200/Központ | http://bhc.hu
Desktop

A 2000-ben alapított, többszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 180 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. Közel két évtized tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szolgáltatásainkat a főváros frekventált, központi részén, mégis nyugodt, elegáns környezetben nyújtjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig.

Szolgáltatásainkat nem csak magánszemélyek veszik igénybe: jelenleg több mint 350 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Nagy Jenő utcai szolgáltatásaink:

  • 20 féle szakrendelés
  • Menedzserszűrések (Optimum, Prémium, góckutatás)

Nyitvatartás:

Hétfő07.10 – 21.00
Kedd07.10 – 20.00
Szerda07.10 – 20.00
Csütörtök07.10 – 20.00
Péntek07.10 – 20.00

Online ügyfélszolgálatunkon telefonálás nélkül gyorsan és kényelmesen foglalhat időpontot a felületen található szolgáltatásokra.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:Autóval érkezők számára díjmentes parkolást biztosítunk. Amennyiben a parkoló megtelt, parkolás a környező utcákban vagy a MOM Park bevásárlóközpont mélygarázsában lehetséges (díjfizetés ellenében).
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-489-5200/Központ
Email:info@bhc.hu
Honlap:http://bhc.hu
Facebook:http://www.facebook.com/budai.egeszsegkozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.