Budai Egészségközpont - Országos Gerincgyógyászati Központ

1126 Budapest, Királyhágó u. 1-3. | +36-1-887-7900 | http://www.ogk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Budai Egészségközpont Szakkórháza hazánk egyetlen olyan kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja. A központ a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikájának Gerincsebészeti és Rehabilitációs Osztályából alakult 1995-ben. Több éven keresztül a Központi Honvédkórház, majd az Országos Gyógyintézeti Központ szervezetébe integráltan működött, mígnem 2005-ben teljes önállóságot ért el. Jelenleg a Budai Egészségközpont Kft. üzemelteti.

A Királyhágó utcai kórházi szárnyban közfinanszírozott járóbeteg-ellátást végzünk mozgásszervi (gerincgyógyászati-ortopédiai-traumatológiai) és aneszteziológiai területen, valamint OEP-támogatott és privát gerincgyógyászati, gerincsebészeti fekvőbeteg-ellátás is található itt.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-887-7900
Email:info@ogk.hu
Honlap:http://www.ogk.hu
Facebook:http://www.facebook.com/budai.egeszsegkozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek