Dentendre Fogtechnikai Laboratórium

1124 Budapest, Tamási Áron u. 41. | +36-70-383-5562 | http://www.dentendre.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Dentendre Fogtechnikai Laboratórium, fogorvosok által megrendelt magas színvonalú fogtechnikai pótlások elkészítésére szakosodott, rendezett jogi háttérrel működő, az aktuális munkaügyi szabályoknak megfelelően alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozás, mely a Böszörményi úton működött 2005 óta, mígnem 2015-ben átköltözött egy kényelmesebb és nagyobb telephelyre a Tamási Áron utcába.

Laboratóriumunk hosszú távú célja a fogorvosok által képviselt páciensek rágóképességének és orális esztétikájának pontos, minden igényt kielégítő helyreállítása. Ennek érdekében munkatársaink minden szükséges szakmai elvárásnak megfelelnek, folyamatos képzésben részesülnek és munkájukat magas fizikai kvalitásokkal rendelkező fogtechnikai környezetben valósítják meg. Az általunk készített munkákat legjobb tudásunk szerint, teljes felelősségvállalás mellett, egységes csapatban gondolkodva, művészi színvonalon hozzuk létre. Hisszük, hogy a hosszú távú, sikeres együttműködés feltétele a pontos és precíz munkafolyamatok betartása, minőségi munka minőségi anyagokból való készítése mind a fogorvos, mind a páciens teljes megelégedettségére. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezen feltételeknek folyamatosan eleget tegyünk és fogorvos partnereinkkel minden esetben megtaláljuk a szakmai közös nevezőt.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Paulinyi Endre - Dentendre Kft.
Telefon:+36-70-383-5562
Email:dentendre@dentendre.hu
Honlap:http://www.dentendre.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/dentendre
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek