Dr. Fejős Zsuzsanna bőrgyógyász-kozmetológus, klinikai onkológus

1126 Budapest, Királyhágó tér 2. 1. em. 2. | +36-30-973-9057 | http://melanomart.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Fejős Zsuzsanna bőrgyógyász - kozmetológus, klinikai onkológus vagyok. Fő szakmai profilom a melanoma diagnosztikája - kezelése - gondozása.

A mindennapokban a legnagyobb problémát az emberek tájékozatlanságában látom. Így az egyik legfontosabb feladatnak azt tartom, hogy minél szélesebb körben, a médiát is segítségül hívva kell felhívni a figyelmet, hogy a  melanoma, az egyik legveszélyesebb rosszindulatú bőrdaganat. A korai felismeréssel és a szakszerű sebészeti ellátással  azonban a  melanoma gyógyítható.

Rendelőmben a számítógépes anyajegy vizsgálat közben megtanítom a  betegeknek, hogy milyen tünetekre, változásokra kell figyelni és mikor szakorvoshoz fordulni. Megbeszéljük az otthoni önvizsgálat fontosságát és annak lépéseit.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szükséges.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-973-9057
Email:zsfejos@gmail.com
Honlap:http://melanomart.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek