Dr. Nagymihály Attila szemsebész

1123 Budapest, Alkotás u. 53. (MOM). | +36-20-389-2579 | http://www.drnagymihaly.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Nagymihály Attila vagyok, szemész szakorvos, szürkehályog specialista. 1995-ben végeztem az Orvostudományi Egyetemen Szegeden és 15 éven keresztül a budapesti Szemészeti Klinikán dolgoztam.

Jelenleg a Budai Szemészeti Központ orvos-szakmai vezetőjeként feladatom a legmagasabb szintű szakmai munka feltételeinek biztosítása. A magánrendelésemen lencseműtétek elővizsgálatával, az operációk végzésével és az utánkövetésével foglalkozom.

Fő szakterületeim a szemlencse műtétei, a refraktív sebészet és a könnyelvezető rendszer műtétei. Innovatív szemsebészként a legújabb műtéti technikákat igyekszem alkalmazni a komplikált estekben is. Első refraktív sebészeti beavatkozásomat 1996-ban végeztem. Mára több mint ötezer lencseműtétet végeztem egynapos sebészeti keretek között. Magyarországon az elsők között alkalmaztam a trifokális, multifokális és a tórikus műlencséket.

Szakmai továbbképzésen hosszabb időt töltöttem Rostockban, ahol a szaruhártya sejtszintű változásait vizsgáltam LASIK műtétek után, valamint New Orleansban, ahol a könny összetételével kapcsolatos kutatásokat végeztem. 

A műlencse beültetések a ma elérhető egyik legmodernebb megoldást jelentik azok számára, akik szeretnék visszanyerni az éleslátás élményét akkor is, ha nagyon magas dioptriával rendelkeznek, nem akarnak többé szemüveget hordani, vagy szeretnének megszabadulni a szürkehályogtól.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Nagymihály Attila
Telefon:+36-20-389-2579
Email:info@drnagymihaly.hu
Honlap:http://www.drnagymihaly.hu
Facebook:http://www.facebook.com/drnagymihalyattila
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.