Dr. Orto Gyógyászati Szaküzlet - Pető András Főiskola

1125 Budapest, Kútvölgyi út 6. | +36-1-201-0489/Üzlet, +36-1-239-2380/Ügyfélszolgálat | http://www.drorto.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az LBT Kft. az ortopédiai eszközök gyártásában és forgalmazásában, a mozgásszervi betegségek kezelésében több évtizedes tapasztalatával, egyedülálló szakértelmével áll az orvosok, a gyógyulni vágyók és az egészségüket megőrizni szándékozók rendelkezésére. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk a betegellátás és a rehabilitáció területén, számos gyártó kizárólagos hazai képviseletét látjuk el. Cégünk alapítása óta úttörő szerepet vállal a korszerű gyógyászati segédeszközök felkutatásában, az ortopédiai lábelváltozások kezelésében. Az LBT-hez fűződik számos gyógyászati segédeszköz kifejlesztése és meghonosítása, a gyógyászati segédeszközök széles körét maga is gyártja (Dr. Orto-termékcsalád) és forgalmazza. A termékpalettán a tb által támogatott termékeken kívül az egészségmegőrzést, az otthonápolást és a sportolást segítő eszközök széles köre is megtalálható.

Üzletünk a Pető Intézetben található.

Nyitvatartás:

Hétfő08.30 – 14.00
Kedd08.30 – 16.00
Szerda08.30 – 16.00
Csütörtök10.00 – 17.00

Pénteken zárva.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák, törzsvásárlói kártya

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:LBT Kft.
Telefon:+36-1-201-0489/Üzlet, +36-1-239-2380/Ügyfélszolgálat
Email:ugyfelszolgalat@drorto.hu
Honlap:http://www.drorto.hu
Facebook:https://www.facebook.com/drorto.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek