Fabian Medical & Anti-Aging Clinic - MOM Park

1123 Budapest, Alkotás u. 53. II. em. | +36-70-240-6666, +36-70-240-6868 | http://www.fabianclinic.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Komplex szakorvoslás mellett új trendek és módszerek az orvoslásban, hazai és nemzetközi szinten elismert orvosgárda, high-tech eszközpark, nemzetközi tudományos háttér. Haladás a korral az orvostudomány, a technika vívmányai és a társadalmi elvárások területén. Innováció az orvoslásban. Szakszerű XXI. századi prevenció és gyógyítás, amely a kortalan egészséghez és életminőséghez vezet.

Magánklinikánk komplex szakorvoslást biztosít mind az általános orvoslás, mind az anti-aging medicina területén. A szakorvosi rendelések, diagnosztika és egynapos sebészeti műtétek teljes palettáját lefedi.  Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, ezért a menedzser-szűrések mellett különböző célzott szűréseket is végzünk. Sebészeti részlegünkön a hagyományos műtéti technikákkal szemben a betegeket kevésbé terhelő korszerű eljárásokat alkalmazzuk, sebészet, plasztikai sebészet, fül-orr-gégészet, urológia, intim sebészet területén.

A klinika specialitása egy új orvosi szakág az anti-aging medicina, ami jelenleg egyedülálló Magyarországon.

A Nyugat -Európában és az Egyesült Államokban már jól ismert és jól bevált módszerek alkalmazása  által elérhető a belső és külső megújítás, fiatalítás, az öregedés lassítása. Kiemelt területek a menopuza ( változókor) okozta tünetek hatékony kezelése,  férfiak esetében a szexuális képességek szinten tartása.

A belső megújító kezeléseket az esztétikai bőrgyógyászati kezelések és plasztikai korrekciós beavatkozások is támogatják. Újdonság az endolézeres intravénás oxigenizáló terápia, amely hihetetlen hatékonysággal frissíti fel oxigénnel és energiával a szervezetet. A vitamin és ásványi anyag infúziókat a lemerült, túlterhelt  szervezet immunerősítésére, a fittség növelésére alkalmazzák.

Szakrendeléseinken kiváló szakellátást kap, előjegyzés alapján, várakozás nélkül megkülönböztetett figyelemben és törődésben részesül. A műtét utáni órákat egy- és kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált, tévével és wifivel felszerelt, budai hegyekre panorámás szobáinkban töltheti. Magánklinikánk Buda zöldövezeti részén a MOM Park Bevásárlóközpont II. emeletén, több mint 600 négyzetméteren helyezkedik el, megközelíthető közvetlenül a Csörsz utca felől lifttel, vagy a Bevásárlóközpontból. A mélygarázsban biztosított a parkolás, klinikánk a garázs szintjeiről lifttel is könnyen megközelíthető.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Diners Club, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A bevásárlóközpont mélygarázsában a parkolás díja hétköznap 150 Ft minden megkezdett félóra után, (15 000 Ft feletti vásárlás esetén 4 óra a vásárlás napján ingyenes), szombaton az első órában, vasárnap és ünnepnapokon egész nap ingyenes. További részletek: http://www.mompark.hu/szolgaltatasok
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák, ajándékutalvány
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Recepció
Telefon:+36-70-240-6666, +36-70-240-6868
Email:info@fabianclinic.hu
Honlap:http://www.fabianclinic.hu
Facebook:https://www.facebook.com/fabianclinic.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek