Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika

1125 Budapest, Zalatnai u. 2. | +36-1-580-8600 | http://www.igdklinika.hu
Desktop

Az Istenhegyi Géndiagnosztika évtizede jelen van a magyarországi magánegészségügyi ellátásban, közismert magas szintű magzati diagnosztikai vizsgálatairól: évente több ezer kismama látogat el nőgyógyászati, családtervezési, terhesgondozási rendeléseire. 2013-ban a cég tovább bővítette szolgáltatási körét, és széles körű járóbeteg-ellátást biztosít mind magánszemélyek, mind céges ügyfelek részére, akár átalánydíjas keretek között.

Az Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika az egészségmegőrzés és a gyógyítás érdekében komplex szolgáltatást nyújt az önmagukkal és családjukkal szemben igényesek számára. Az életmódját Ön alakítja, az egészségügyi ellátásról az Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika szakemberei gondoskodnak! Ha idáig nem tette, most gondoljon egészségére!

Egy helyen minél több klasszikus professzionális szakorvosi rendelés és eszközös diagnosztika, igényes, diszkrét környezetben, versenyképes áron: ez volt a célunk.

Betegeink megelégedettsége a mi szolgáltatásunk minősége.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 16.00

Szakrendelések idő­pont-egyeztetés alap­ján.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:Az őrzött parkolóba a Zalatnai utca felől (Istenhegyi út – Tusnádi köz – Tusnádi utca – Zalatnai utca) lehet behajtani.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dömötörfy Zsolt - Istenhegyi Géndiagnosztikai Járóbetegellátó Kft.
Telefon:+36-1-580-8600
Email:info@igdklinika.hu
Honlap:http://www.igdklinika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/IGDKlinika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.