Kútvölgyi Klinikai Tömb

1125 Budapest, Kútvölgyi út 4. | +36-1-325-1100 | http://www.kutvolgyi.hu
Desktop

A Kútvölgyi Klinikai Tömb épületét 1944-ben adták át Magyarország kiemelkedően korszerű gyógyító intézményeként. Az épület a betegközpontú, modern tömbkórházak előnyeivel rendelkezett, ami ugrásszerű fejlődést jelentett a széttagolt, pavilon-rendszerű intézményekkel szemben. 1990 óta a Kútvölgyi Klinikai Tömb a Semmelweis Egyetem részeként oktató, kutató és gyógyítási feladatokat lát el. A járó- és fekvőbeteg egységek közelsége és együttműködése kivételes, komplex gyógyítási tevékenységet és jól szervezett, hatékony munkafolyamatot tesz lehetővé. A Klinikai Tömb 1997-es felújítását 2007-ben a Rendelőintézet aulájának rekonstrukciója és a Kiemelt Részleg bővítése követte. Az igények magas szintű kiszolgálásának hagyományát és a kiemelkedő szakmai minőséget a mai napig megőrizte, amit számos páciens, köztük állami vezetők, közéleti személyiségek és szerződött vállalati partnerek munkatársai is bizalmukkal ismernek el.

Nyitvatartás:

Járóbeteg rendelések telefonos betegelőjegyzés szerint.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:A gépkocsival érkezők a Kútvölgyi úton található parkolót ingyenesen használhatják. A Kútvölgyi Klinikai Tömb udvarára csak mentő, betegszállító autó vagy taxi hajthat be.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-325-1100
Email:info@kut.sote.hu
Honlap:http://www.kutvolgyi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.