Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak

1125 Budapest, Diós árok 1-3. | +36-1-458-4500 | http://www.janoskorhaz.hu
Desktop

2007-ben döntés született három fővárosi kórház összevonásáról a Budai Gyermekkórházat, a Szent Margit Kórházat és a Szent János Kórházat érintve. Az egyesített kórház új neve Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai lett.

2012. január 1-től a kórház állami tulajdonba, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumhoz  került. Ezen belül a fenntartói feladatot a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézetet (GYEMSZI) látja el, míg a vagyonkezelő a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium alá tartozó Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A kórház elnevezése: Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak.

2013. január 1-től  a 2008. január 1-től kórházunkhoz tartozó Szent Margit Kórház - fenntartói határozat alapján - önállóan működik.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Az intézet területén 15 percig ingyenes. További részletek a behajtásról, mentességek és kedvezmények a belső és az utcai parkolás esetében: http://www.janoskorhaz.hu/a-szent-janos-korhaz-es-osztalyainak-megtekintese/#parkolasi-rend
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.