Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak

1125 Budapest, Diós árok 1-3. | +36-1-458-4500 | http://www.janoskorhaz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2007-ben döntés született három fővárosi kórház összevonásáról a Budai Gyermekkórházat, a Szent Margit Kórházat és a Szent János Kórházat érintve. Az egyesített kórház új neve Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai lett.

2012. január 1-től a kórház állami tulajdonba, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumhoz  került. Ezen belül a fenntartói feladatot a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézetet (GYEMSZI) látja el, míg a vagyonkezelő a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium alá tartozó Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A kórház elnevezése: Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak.

2013. január 1-től  a 2008. január 1-től kórházunkhoz tartozó Szent Margit Kórház - fenntartói határozat alapján - önállóan működik.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Az intézet területén 15 percig ingyenes. További részletek a behajtásról, mentességek és kedvezmények a belső és az utcai parkolás esetében: http://www.janoskorhaz.hu/a-szent-janos-korhaz-es-osztalyainak-megtekintese/#parkolasi-rend
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek