Budai Szabadtéri Színház

1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 21. | +36-1-781-2470 | http://showszinhaz.hu
Desktop

A csillebérci erdőben megbújó, de a legmodernebb színháztechnikával felszerelt nyári színház varázslatos, elbűvölő és kultikus környezetében szórakoztató és minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást kínál három hónapon keresztül 2019 nyarától.

A Budapesti Showszínház új, önálló társulatként 2O12-ben kezdte meg működését. Elsősorban show jellegű előadásokkal kívánjuk szórakoztatni a Tisztelt Nagyérdeműt, musical, operett és egyéb revü produkcióink kellemes kikapcsolódást nyújtanak országhatáron innen, s túl.

Művészeink között megtalálhatóak a jól ismert zenés-táncos színházi nagy nevek, de rengeteg pályakezdő, viszont annál lelkesebb új tehetség gondozását is felvállaltuk.

Utazó színházi produkciók, tájelőadások, kőszínházi nagy darabok, saját bemutatók és koprodukciós műsoraink hétről-hétre rengeteg embernek nyújtanak pár boldog órát, s ez lett színházunk mottója is: "Adj örömöt, adj színházat, mert a valóság már csak egy idegen világ!"

Szabadtéri színház a 2017 őszén végleg bezárt Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ területén.

Nyitvatartás:

A nyári hónapokban. Programok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Budapesti Showszínház, Ticket Shop Kft.
Telefon:+36-1-781-2470
Email:info@showszinhaz.hu, szervezes@showszinhaz.hu
Honlap:http://showszinhaz.hu
Facebook:https://www.facebook.com/budaiszabadteriszinhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek