Makovecz Központ és Archívum

1125 Budapest, Városkúti út 2. | http://www.makovecz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A budapesti Makovecz Központ és Archívum létrehozásáról Magyarország Kormánya a 2022/2015-ös számú határozatában döntött, zártkörű ünnepélyes megnyitására 2017. november 20-án került sor. A Magyar Művészeti Akadémia és a Makovecz Imre Alapítvány közreműködésével rekonstruálták Makovecz Imre dolgozószobáját és létrehoztak egy kisebb kiállítóteret is. A házban kerül elhelyezésre a teljes életmű: tervek, rajzok, írások, fényképek – létrehozva ezzel a Makovecz Archívumot, amely kutatási célokra is alkalmassá válik.

Az archívum megnyitására akkor kerül sor, amikor a teljes életmű katalogizált állapotban elhelyezésre került a házban. A központ 2018 elejétől rendszeres programokkal várja az érdeklődőket.

Üzenetküldés

Nyitvatartás:

Hétfő14.00 – 17.00
Szerda14.00 – 17.00
Péntek14.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek