Makovecz Központ és Archívum

1125 Budapest, Városkúti út 2. | http://www.makovecz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A budapesti Makovecz Központ és Archívum létrehozásáról Magyarország Kormánya a 2022/2015-ös számú határozatában döntött, zártkörű ünnepélyes megnyitására 2017. november 20-án került sor. A Magyar Művészeti Akadémia és a Makovecz Imre Alapítvány közreműködésével rekonstruálták Makovecz Imre dolgozószobáját és létrehoztak egy kisebb kiállítóteret is. A házban kerül elhelyezésre a teljes életmű: tervek, rajzok, írások, fényképek – létrehozva ezzel a Makovecz Archívumot, amely kutatási célokra is alkalmassá válik.

Az archívum megnyitására akkor kerül sor, amikor a teljes életmű katalogizált állapotban elhelyezésre került a házban. A központ 2018 elejétől rendszeres programokkal várja az érdeklődőket.

Üzenetküldés

Nyitvatartás:

Hétfő14.00 – 17.00
Szerda14.00 – 17.00
Péntek14.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek