MOM Kulturális Központ

1124 Budapest, Csörsz u. 18. | +36-1-319-9854 | http://momkult.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hegyvidéki Önkormányzat által alapított és támogatott MOM Kulturális Központ minden korosztály számára magas színvonalú prózai-, zenés-, táncszínházi produkciókat, komoly-, és könnyűzenei koncerteket, filmet, ismeretterjesztő-, művészettörténeti-, mozgásos programokat, a legkülönbözőbb tematikájú klubokat, tanfolyamokat kínálja. A közművelődési tevékenység mellett megújult terembérleti és egyéb szolgáltatásokat biztosít üzleti partnerek számára. A beruházást követően megújult a színháztermi eszközpark, a nézőtér igény szerint vízszintbe hozható, a felújított, műemléknek minősülő ülések mozgatásával egy közel hatszáz négyzetméteres egysíkú terem alakítható ki, mely alkalmas fogadások, bálok, teremsport események, kiállítások befogadására is. A hang- és fénypark közel háromszorosára bővült, a díszlet- és kellékmozgatáshoz akadálymentes folyosók kerültek kialakításra.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.30
Kedd08.00 – 19.30
Szerda08.00 – 19.30
Csütörtök08.00 – 19.30
Péntek08.00 – 19.30
Szombat08.00 – 19.30
Vasárnap08.00 – 19.30

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hambuch Gerda, Tamásné Miskó Lívia, Faludi András, Kiss Lívia, Simon Erzsébet, Székely Zoltán, Tóth Márta
Telefon:+36-1-319-9854
Email:info@momkult.hu, jegyertekesites@momkult.hu, hambuchgerda@momkult.hu, miskolivia@momkult.hu, faludiandras@momkult.hu, kisslivia@momkult.hu, simonerzsebet@momkult.hu , szekelyzoltan@momkult.hu, tothmarta@momkult.hu
Honlap:http://momkult.hu
Facebook:https://www.facebook.com/momkult
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek