MOM Kulturális Központ

1124 Budapest, Csörsz u. 18. | +36-1-319-9854 | http://momkult.hu
Desktop

A Hegyvidéki Önkormányzat által alapított és támogatott MOM Kulturális Központ minden korosztály számára magas színvonalú prózai-, zenés-, táncszínházi produkciókat, komoly-, és könnyűzenei koncerteket, filmet, ismeretterjesztő-, művészettörténeti-, mozgásos programokat, a legkülönbözőbb tematikájú klubokat, tanfolyamokat kínálja. A közművelődési tevékenység mellett megújult terembérleti és egyéb szolgáltatásokat biztosít üzleti partnerek számára. A beruházást követően megújult a színháztermi eszközpark, a nézőtér igény szerint vízszintbe hozható, a felújított, műemléknek minősülő ülések mozgatásával egy közel hatszáz négyzetméteres egysíkú terem alakítható ki, mely alkalmas fogadások, bálok, teremsport események, kiállítások befogadására is. A hang- és fénypark közel háromszorosára bővült, a díszlet- és kellékmozgatáshoz akadálymentes folyosók kerültek kialakításra.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.30
Kedd08.00 – 19.30
Szerda08.00 – 19.30
Csütörtök08.00 – 19.30
Péntek08.00 – 19.30
Szombat08.00 – 19.30
Vasárnap08.00 – 19.30

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hambuch Gerda, Tamásné Miskó Lívia, Faludi András, Kiss Lívia, Simon Erzsébet, Székely Zoltán, Tóth Márta
Telefon:+36-1-319-9854
Email:info@momkult.hu, jegyertekesites@momkult.hu, hambuchgerda@momkult.hu, miskolivia@momkult.hu, faludiandras@momkult.hu, kisslivia@momkult.hu, simonerzsebet@momkult.hu , szekelyzoltan@momkult.hu, tothmarta@momkult.hu
Honlap:http://momkult.hu
Facebook:https://www.facebook.com/momkult
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek