Pince

1122 Budapest, Hajnóczy József u. 5.

Oszd meg másokkal!

Desktop

Alkotó- és kiállítótér.

A PINCE közössége 2018 szeptemberétől új misszióval nyitja meg programsorozatát, mely az előbbi évekhez képest némi változással jár. Célunk továbbra is egy olyan non-profit, önkéntes szervezet kialakítása, ahol elsődlegesnek gondoljuk egy olyan közösségi tér megszervezését és kialakítását, melyben nyitott a kommunikáció és ahol könnyedén szerveződhetnek kortárs művészeti beszédmódok. Azonban az elkövetkező időszakban nem csak fiatal, feltörekvő művészeknek és hallgatóknak nyújtunk kiállítási lehetőségeket, hanem missziónkat kibővítve és stabilabb formába rendezve, éves szinten hat kiállítást pályázati úton, hat kiállítást pedig a PINCE csapata által felkért művészeknek biztosítunk, féléves lebontásban. A pályázatra leadott munkákból három az őszi, három pedig a tavaszi félévben kerül megrendezésre. Ezzel próbálunk eleget tenni mind a ti céljaitoknak, mind pedig a PINCE-közösség törekvéseinek.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek