Budapest XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzat - Hatósági Iroda (Elköltözött!)

1126 Budapest, Hertelendy u. 13. fszt. | +36-1-224-5900/Központ | https://www.hegyvidek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. szeptember 5-étől új címen, a 1126 Budapest, Hertelendy u. 13. szám alatti társasház (korábban Klik) földszinti irodahelyiségében található.

Az iroda a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjével megegyező nyitvatartással várja a kerület lakóit.

Feladatai közé tartozik többek között a hagyatéki eljárások, a jegyző hatáskörébe tartozó ipar- és kereskedelmi ügyek, és a birtokvédelmi ügyek lefolytatása, a társasházak törvényességi felügyelete, valamint az állatvédelmi eljárások lefolytatása.

A közterült-használat iránti kérelem ügyintézése a Hegyvidéki Rendészettől szintén a Hatósági Irodaára került, amely kérelem minden munkanap 8.00 és 12.00 óra között intézhető.

A hivatal Böszörményi úti Ügyfélszolgálatán változatlan formában a kérelmek, beadványok, hivatalos dokumentációk továbbra is leadhatók.

További tudnivalók

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 17.30
Szerda08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 12.00

A közterült-használat iránti kérelem ügyintézése minden munkanap 8.00 - 12.00 között intézhető.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-224-5900/Központ
Email:info@hegyvidek.hu
Honlap:https://www.hegyvidek.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Hegyvidek
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek