Hegyvidéki Szociális Központ

1126 Budapest, Böszörményi út 20/A. VI. em. | +36-1-275-4861 | https://hegyvidekigondozas.hu
Desktop

Az intézmény tevékenységének célja: a rászoruló lakosság körében szociális alapszolgáltatások biztosítása, valamint önként vállalt tevékenységek végzése.

Szociális alapszolgáltatások:

Étkeztetés (Szt. 62. §.) keretében azoknak a szociálisan rászorultaknak a napi egyszeri meleg étkezéséről szükséges gondoskodni, akik azt önmaguk, illetve eltartottjaik részére tartósan vagy átmeneti jelleggel nem képesek biztosítani, különösen koruk, egészségi állapotuk, fogyatékosságuk, pszichiátriai betegségük, vagy szenvedélybetegségük miatt.

Házi segítségnyújtás (Szt. 63. §.)Házi segítségnyújtás keretében a szolgáltatást igénybe vevő személy saját lakókörnyezetében szükséges biztosítani az önálló életvitel fenntartása érdekében szükséges ellátást. A szolgáltatás keretében szociális segítést vagy - a szociális segítés tevékenységeit is magába foglaló - személyi gondozást biztosít az Intézmény.

Idősek nappali ellátása – idősek klubja – (Szt. 65/F. §. (1) bekezdés a) pontja) a saját otthonukban élő, tizennyolcadik életévüket betöltött, egészségi állapotuk vagy idős koruk miatt szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaguk ellátására részben képes személyek részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra, társas kapcsolatok kialakítására, valamint az alapvető higiéniai szükségleteik kielégítésére.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Druskóczi Tünde intézményvezető
Telefon:+36-1-275-4861
Email:hegyvidekigondozas@hegk.hu, intezmenyvezeto@hegk.hu
Honlap:https://hegyvidekigondozas.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Hegyvidek
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek