Jókai Iskola Hegyi Oktatási és Nevelési Alapítvány

1125 Budapest, Diana u. 4. | +36-1-395-8167/Jókai Iskola, +36-1-274-4228/Jókai Iskola | http://www.honalapitvany.jokaiiskola.hu
Desktop

A közhasznú Jókai Iskola Hegyi Oktatási és Nevelési (HON) Alapítvány közel három évtizede jött létre azzal a céllal, hogy minden lehetséges formában támogassa a Svábhegyi Jókai Iskola tanulói, pedagógusi és tágabb közösségi körének életét.

A szakmai programok támogatása, a tanulás, eszközbeszerzés, oktatásfejlesztés, a higiénés komfort biztosítása, a tábori - erdei iskolai programok szociális alapú támogatása mellett, az alapítvány hozzájárul a kulturális és közösségi rendezvények, versenyek, a környezeti nevelési és német nemzetiségi programok, sport, valamint a néptánc rendezvények költségeihez is.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hellerné Nádor Ildikó iskolaigazgató
Telefon:+36-1-395-8167/Jókai Iskola, +36-1-274-4228/Jókai Iskola
Email:jokai@jokaiiskola.hu
Honlap:http://www.honalapitvany.jokaiiskola.hu
Facebook:https://www.facebook.com/jokaiiskola1858
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek