XII. kerületi gyermekorvosi ügyelet

1125 Budapest, Diós árok 1-3/24. | +36-1-212-5979 | http://www.fonixmed.com, http://www.janoskorhaz.hu, http://www.hegyvidek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szent János Kórházban található valamennyi budai kerület (I., II., III., XI., XII., XXII.) közös gyermekorvosi ügyelete. 2012. február 1-től az ügyeletet ellátó Főnix-Med Zrt. a Budai Gyermekkórházból a Szent János Kórház 24. épületébe költözött.

A gyermekorvosi ügyelet:

Rendelési idő:

  • Hétköznap este 20 órától másnap reggel 8 óráig
  • Hétvégén és munkaszüneti napokon folyamatosan, 24 órában állnak a beteg gyermekek és szüleik rendelkezésére kijáró ügyelet és ambuláns ellátás keretében.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

  • Busszal: 22, 22E, 91, 128, 155, 156, 222, 256, 291
  • Éjszakai busszal: 922, 956
  • Villamossal: 59, 61
  • Fogaskerekűvel

A mentők közvetlen telefonszáma: 104

Ügyeleti információk a Főnix-Med Zrt. honlapján

Ügyeleti információk a Hegyvidéki Önkormányzat honlapján

Ügyeleti információk a Szent János Kórház honlapján

Nyitvatartás:

Hétköznap este 20 órától másnap reggel 8 óráig, hétvégén és munkaszüneti napokon folyamatos, 24 órás az ellátás.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Az intézet területén 15 percig ingyenes. További részletek a behajtásról, mentességek és kedvezmények a belső és az utcai parkolás esetében: http://www.janoskorhaz.hu/a-szent-janos-korhaz-es-osztalyainak-megtekintese/#parkolasi-rend
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek