Antal Gabriella Karlivna - nyelvoktatás, tolmácsolás, fordítás

1122 Budapest, Abos u. 10. | +36-30-279-9050

Oszd meg másokkal!

Desktop

Antal Gabriella Karlivna vagyok, egyéni vállalkozó. Ukrajnában születtem, az orosz és az ukrán nyelvet anyanyelvi szinten beszélem. Felsőfokú tanulmányaimat Magyarországon, a Szegedi Tudományegyetemen végeztem (SZTE-BTK orosz bölcsész, SZTE-BTK ukrán bölcsész, SZTE-ÁJTK nemzetközi kapcsolatok szakértő, elemző).

Minőségi általános és szakmai (gazdasági és jogi) orosz és ukrán nyelvoktatást, tolmácsolást és fordítást biztosítok. Vállalok egyéni, céges, csoportos oktatást is. Több éves egyetemi és magánoktatói, valamint tolmács-fordítói tapasztalattal rendelkezem. Számlaképes vagyok.

Nyitvatartás:

Az óra helyszíne és időpontja megbeszélés szerint.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-279-9050
Email:gabriellakarlivna@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek