BGSZC Budai Középiskola

1126 Budapest, Márvány u. 32. | +36-1-225-7510 | http://www.budaikozepiskola.hu
Desktop

A Budai Középiskolában minden érdeklődő általános iskolás talál neki megfelelő képzést, az angol-magyar két tannyelvű, nyelvi előkészítő, a történelem-, a természettudomány-, informatika-, az EU-s, a médiatagozatos gimnáziumi képzéstől kezdve a közgazdasági, a kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportos szakgimnáziumi képzésen át az OKJ-s képzésekig.

Legfontosabb céljaink a tudatosság igényének kialakítása a középiskolás években (pénzügyek, karrier, felelősség, környezettudatosság, szociális érzékenység), szemléletformálás az öngondoskodó egyéntől a felelős gazdálkodóig. Így diákjaink egy sikeres és lehetőleg boldog élet kialakításához és formálásához kapnak segítséget. Tanulóink nagy kedvvel vesznek részt ezeken a programokon. Arról is beszámolnak, hogy az iskolán kívüli rendezvények, táborok, az O.K. Központ látogatásának élménye, az iskolaitól eltérő pedagógiai módszerek nagy hatással vannak rájuk.

Iskolánk célkitűzése, hogy tanulóinkat felkészítse a közép- és emelt szintű érettségi vizsgára, így az egyetemi, főiskolai tanulmányok és OKJ-s képzések sikeres elvégzése, valamint az, hogy korszerű ismereteik révén a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is versenyképessé váljanak itt végzett diákjaink.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek