Budapesti Osztrák Iskola - Österreichische Schule Budapest

1126 Budapest, Orbánhegyi út 39-45. | +36-1-224-7560/Porta, +36-1-224-7561/Titkárság, +36-1-224-7562/Tanári szoba | http://www.osbp.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az oktatás kompetenciaközpontú. Tanítási nyelv: német és magyar, további kötelező, illetve kötelezően választható nyelvek: angol és a francia vagy orosz nyelv. A magyar nyelvet mint idegen nyelvet oktatjuk a nem magyar anyanyelvűeknek. A természettudományos tantárgyak kiemelt jelentőségűek.

Iskolánk

  • Alapítványi iskola. A nyelvi előkészítő, illetve a további négy évfolyamon összesen 9 osztályban körülbelül 230 diák tanul.
  • Négyéves reálgimnázium, amely emelt szintű képzést nyújt matematikából, fizikából és kémiából – az osztrák tanterv szerint.
  • Német nyelvű képzést nyújt anyanyelvi (osztrák) tanárokkal.
  • Nyelvi előkészítő osztályt biztosít heti 20 németórával. Az előkészítő osztály eredményes elvégzésével a diákok mind a négy alapkészség esetében (beszéd, hallott és írott szöveg értése, írás) elérik a B1 nyelvi szintet.
  • A magyar nyelv és irodalom és a magyar történelem tárgyakat a magyar tanterv szerint oktatja.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-224-7560/Porta, +36-1-224-7561/Titkárság, +36-1-224-7562/Tanári szoba
Email:info@osbp.hu
Honlap:http://www.osbp.hu
Facebook:https://www.facebook.com/%C3%96sterreichische-Schule-BudapestBudapesti-Osztr%C3%...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek