Csemete Bölcsőde-Játszóház

1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 21. | +36-30-466-5166 | http://www.csemetebolcsi.hu
Desktop

A Csemete Bölcsődét-Játszóházat a Közösségi Bölcsőde Alapítvány működteti, amely Csillebércen, szép, igényesen kialakított, tiszta levegőjű környezetben fogadja 6 hónapos kortól 3 éves korig a gyermekeket. A felvétel folyamatos, előjegyzés alapján történik. A kisgyermekekkel szakképzett gondozónők foglalkoznak, családias légkörben gondozzák, nevelik, biztosítják számukra a nyugodt elmélyült játék feltételeit. A gyermekek beszédfejlődését sok-sok mesével, mondókával, dallal segítik. A fejlődésükhöz szükséges, korszerű, négyszeri étkezést biztosítunk. Gondot fordítunk arra, hogy a kerti veteményeket, gyümölcsöket minden gyermek szívesen elfogyassza. Hatalmas kert biztosítja a szabd levegőn tartózkodást, az évszaknak megfelelő sokféle tevékenységet.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

Egész évben bezárás - nyári szünet - nélkül üzemelünk. A napi nyitvatartási idő külön kérésre meghosszabbítható.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Magyar Gyuláné
Telefon:+36-30-466-5166
Email:csemetebolcsi@vipmail.hu
Honlap:http://www.csemetebolcsi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek