FutureKids Intézet

1124 Budapest, Lejtő út 17/A. I. em. | +36-20-459-3161 | http://jovogyermekei.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Jövő Gyermekei Programban felkészítjük a gyerekeket és fiatal felnőtteket a ma és jövő feladataira.

Képességeket fejlesztünk és támogatjuk őket, hogy a mindennapi életükben, társas kapcsolataikban, később pedig a munka világában is kiegyensúlyozottak, boldogok és sikeresek legyenek.

Figyelünk a jövőre!

A jövőben egy dologban lehetünk biztosak, hogy minden változik. A technológiai újítások, a mesterséges intelligencia és az automatizáció térnyerése erősen befolyásolja majd a társas kapcsolatainkat, karrierünket, boldogulási lehetőségeinket is. Ezek a változások az életünk mind több területét írják át, melyhez alkalmazkodnunk kell. Sőt, együtt kell haladnunk a változással. Olykor ez felnőttként és szülőként sem egyszerű, a gyermekek számára pedig igazi kihívás lehet.

Miként tudjuk a Jövő Gyermekei Programban a gyermekeket támogatni abban, hogy önmagukhoz mérten felkészüljenek egy olyan jövőre, melyről csak elképzeléseink vannak?

Lehetőséget teremtünk a gyermekek és fiatalok számára, hogy megismerjék a legfontosabb értéket a világon: önmagukat. Segítjük őket, hogy felismerjék és megértsék miként gondolkoznak, éreznek, kapcsolódnak és viselkednek, és megtanítjuk, hogy ezeket miként fordítsák a maguk és társaik javára. Segítünk elsajátítani azokat a gondolkozási, érzelmi, társas képességeket, melyekkel kifejezhetik vágyaikat, igényeiket, ötleteiket úgy, hogy ezt környezetük is megértse és elfogadja. Így átélhetik és megtapasztalhatják, hogy amiben bízhatnak a jövő világában, az saját maguk és saját képességeik.

Látjuk, hogy a jövőben a változásokkal a leginkább emberi képességek léphetnek valódi szövetségre: a komplex gondolkozás, az érzelmi intelligencia, az együttműködés, a kreativitás és a rugalmasság. A Jövő Gyermekei Programban ezért ezeket a képességeket fejlesztjük. Figyelemmel, megértéssel és biztonságos térben.

Gyere, tarts velünk!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Zétényi Anna
Telefon:+36-20-459-3161
Email:hello@jovogyermekei.hu
Honlap:http://jovogyermekei.hu
Facebook:https://www.facebook.com/jovogyermekei
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.