Hegyvidéki Mesevár Óvoda

1125 Budapest, Diós árok 1-3. | +36-1-393-5191/óvodavezető | http://mesevarhegyvidek.hu
Desktop

A Hegyvidéki Mesevár Óvoda és Játszóház gyönyörű, korszerűen felszerelt környezetben várja a gyermekeket. Az óvodában jelenleg 9 csoport működik. A tornateremben rendszeres testedzésre nyílik lehetőség. A tágas kiszolgáló helyiségek kényelmesek, a fejlesztő-logopédiai szoba nyugodt lehetőséget nyújt a külön foglalkozásokra. Udvara tágas, új, korszerű játékeszközökkel felszerelt, ahol egész éven át jó levegőn mozoghatnak, játszhatnak a gyermekek. Valamennyi csoportban 2 fő szakképzett óvodapedagógus, 1 fő dajka biztosítja a nyugodt, szeretetteljes körülményeket a kicsiknek. Az óvodában óvodatitkár, konyhai dolgozók, takarító és kertész látják el a segítő feladatokat. A gyógypedagógus végzettségű fejlesztő pedagógus külön foglalkozás keretében fejleszti azokat a gyermekeket, akik segítséget igényelnek. A Nevelési Tanácsadó munkatársa a pszichológus, aki szükség esetén terápiás kezelést nyújt. Utazó logopédus foglalkozik a beszédkorrekcióra szoruló gyermekekkel. Az óvoda fogad táplálékallergiás gyermekeket, akik szakszerű ellátását dietetikus biztosítja. A János kórház konyhájáról kapjuk az élelmet, a táplálékallergiás gyermekeknek névvel ellátott külön edényben szállítanak.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-393-5191/óvodavezető
Email:postmaster@hegyvidekimesevar.t-online.hu
Honlap:http://mesevarhegyvidek.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek