Hill-top Tanoda (Családi Napközi)

1121 Budapest, Kázmér út 51. | +36-30-895-5395 | http://www.hilltoptanoda.hu, http://www.botanicon.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2 napos bölcsi: közösség a kicsinek, énidő a szülőnek (érdeklődjön, mely napokon van szabad férőhely). Tavasztól és szeptembertől szabad férőhelyeink lesznek. A hegytetőn, a természet ölelésében várjuk a kisgyermekeket!

A Hill-top Tanoda és Gyermekfelügyelet várja az 1-6 éves gyermekeket.  Környezeti nevelés, mozgásfejlesztés, zenebölcsi, kézműveskedés, magyar-angol nyelvi program színesíti a nálunk töltött időt. Budán, gyönyörű környezetben, igényesen berendezett villaépületben fogadjuk a gyermekeket. A közeli erdő, s szépen gondozott kertünk játszótere a gyermekek mozgásigényét kielégíti, igyekszünk minél több időt a friss levegőn tölteni. A hegytetőn, a természet ölelésében várjuk a kisgyermekeket!

Működési engedély: Korábban családi napköziként működtünk, a jogszabályok változása után, 2017. január 1-től a „napközbeni gyermekfelügyelet” kategóriába tartozunk. Az üzemeltetéshez szükséges engedélyekkel rendelkezünk, a szakhatóságok ellenőrzése mellett működünk. A korosztály sajátosságainak megfelelő, biztonságos, nívós környezetben fogadjuk a gyermekeket.

A napközbeni gyermekfelügyelet kiscsoportos ellátási forma, melynél minden gyermek kiemelt figyelmet, szerető gondoskodást kap. Így könnyebb a beilleszkedés, rövidebb a beszoktatási idő, kevesebb a betegség, s teljesíthetők az egyéni igények. Minden kisgyermek ezt érdemelné! Hill-top Tanoda - Átölel a természet!

Honlapunkon bővebben olvashat rólunk: www.hilltoptanoda.hu

 

 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.30
Kedd08.00 – 16.30
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 16.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek