Jókai Mór Általános és Német Nemzetiségi Iskola

1125 Budapest, Diana u. 4. | +36-1-395-8167, +36-1-274-4228 | http://www.jokaiiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk Jókai Mórnak, a XIX. század nagy romantikusának nevét viseli. Névválasztásunkat indokolta a környezet: híres szőlőjének szomszédsága, valamint anyagi segítsége, mely hozzájárult ahhoz, hogy állhat a ma is szemet gyönyörködtető, szecessziós stílusú iskolaépület.

Hagyománytisztelő nevelésünket kipróbált, hatékony oktatási módszerekkel ötvözve eredményesen készítjük fel tanulóinkat a továbbtanulásra.

A szülők az iskola oktató-nevelő munkájáról elismerően szólnak, értékelik a közösségi szellem kialakítását, a rendezvények, táborok, kirándulások szerve-zését. Fontosnak tartják, hogy gyermekük szeret ide járni, mert az iskola barátságos, családias. A programok sokszínűek, gyermekközpontúak. A hatékony nevelő-oktató munka eredményeként rend és nyugalom van az iskolában.

Az iskola szolgáltatásai között egyformán megtalálják a tehetséggondozást és a hátrányok felszámolását, a napközit, illetve a tanulószobát és a szakköröket.

A beiskolázási adatok azt mutatják, hogy tanulóink megfelelnek a szülői és az iskolai elvárásoknak. Növendékeink 95%-a első helyen, a többi második helyen jut be az általa választott gimnáziumba, illetve szakközépiskolába. Középiskolai eredményeikről elmondhatjuk, hogy vagy megtartják azt, vagy még jobban teljesítenek, mint nálunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hellnerné Nádor Ildikó igazgató, Vojnitsné Steinbach Katalin nemzetiségi tagozatvezető
Telefon:+36-1-395-8167, +36-1-274-4228
Email:jokai@jokaiiskola.t-online.hu
Honlap:http://www.jokaiiskola.hu
Facebook:https://www.facebook.com/jokaiiskola1858
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek