Jókai Mór Általános és Német Nemzetiségi Iskola

1125 Budapest, Diana u. 4. | +36-1-395-8167, +36-1-274-4228 | http://www.jokaiiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk Jókai Mórnak, a XIX. század nagy romantikusának nevét viseli. Névválasztásunkat indokolta a környezet: híres szőlőjének szomszédsága, valamint anyagi segítsége, mely hozzájárult ahhoz, hogy állhat a ma is szemet gyönyörködtető, szecessziós stílusú iskolaépület.

Hagyománytisztelő nevelésünket kipróbált, hatékony oktatási módszerekkel ötvözve eredményesen készítjük fel tanulóinkat a továbbtanulásra.

A szülők az iskola oktató-nevelő munkájáról elismerően szólnak, értékelik a közösségi szellem kialakítását, a rendezvények, táborok, kirándulások szerve-zését. Fontosnak tartják, hogy gyermekük szeret ide járni, mert az iskola barátságos, családias. A programok sokszínűek, gyermekközpontúak. A hatékony nevelő-oktató munka eredményeként rend és nyugalom van az iskolában.

Az iskola szolgáltatásai között egyformán megtalálják a tehetséggondozást és a hátrányok felszámolását, a napközit, illetve a tanulószobát és a szakköröket.

A beiskolázási adatok azt mutatják, hogy tanulóink megfelelnek a szülői és az iskolai elvárásoknak. Növendékeink 95%-a első helyen, a többi második helyen jut be az általa választott gimnáziumba, illetve szakközépiskolába. Középiskolai eredményeikről elmondhatjuk, hogy vagy megtartják azt, vagy még jobban teljesítenek, mint nálunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hellnerné Nádor Ildikó igazgató, Vojnitsné Steinbach Katalin nemzetiségi tagozatvezető
Telefon:+36-1-395-8167, +36-1-274-4228
Email:jokai@jokaiiskola.t-online.hu
Honlap:http://www.jokaiiskola.hu
Facebook:https://www.facebook.com/jokaiiskola1858
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek