Kimbi Óvoda

1121 Budapest, Tállya u. 22. | +36-1-375-2521 | http://www.kimbiovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A KIMBI óvoda, a budai hegyvidék egyik legszebb óvodája 1983-ban épült. 2013-ban az EU támogatásával kapacitásbővítése valósult meg, így megújult külsővel, EU-s előírásoknak megfelelő felszereltséggel várjuk az óvodáskorú gyermekeket.

Az igen színvonalasan tervezett és kivitelezett épület magas szinten szolgálja a gyermekek kényelmét, hangulatos‚ nyugodt játékhelyet, kuckókat, játszóteraszt biztosít az egész napos nevelési munkához. Különálló tornatermünk és az új többfunkciós termünk nemcsak a sportolásra kiváló, de ünnepélyeink meghitt színtere is.

Udvarunk az EU-szabványnak maximálisan megfelel, játékszereink biztonságosak és változatos tevékenységeket biztosítanak a gyermekeknek. Ősgesztenyefák övezik az udvart, amelyek árnyékos helyet biztosítanak a nyári meleg napokon is. A megújult görkorcsolyapálya jó időben maximálisan biztosítja az oktatás feltételeit.

A KIMBI óvoda egy hétfejű sárkányról kapta a nevét, melynek születésnapját évente a gyermeknapon ünnepeljük meg. A gyermekek külső megjelenésében is megnyilvánul a KIMBI összetartozás, hiszen óvodásaink az ünnepélyeken fehér, a sportrendezvényeken pedig színes KIMBI sárkányos pólóban vesznek részt.

Az óvoda saját helyi pedagógiai programmal rendelkezik, ez a KIMBI Pedagógiai Program‚ mely alapján a gyermekek együtt ismerkedhetnek meg a világ csodáival, szokásokkal-szabályokkal, melyek egyaránt vonatkoznak játékra, mozgásra, egészségügyi és erkölcsi normákra, egymással és a felnőttekkel való kapcsolatra. Arra törekszünk, hogy azonos korosztályú gyermekek járjanak egy adott csoportba.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek