Kisember Waldorf Óvoda

1124 Budapest, Mártonhegyi út 65. | +36-20-218-1055 | http://kisember.wordpress.com
Desktop

A Kisember Waldorf Óvoda a XII. Kerületben, jól megközelíthető helyen bérli épületét.  Az épület maga egy múlt század elején épült villa, mely belső elosztásával tágas teret biztosít  kisgyermekeinknek. A kertben óriási fügefa, égig érő ezüstfenyők, hatalmas hársfa oltalmazó árnyékában játszhatnak a gyerekek. A kerti játékok mellett sok növények által rejtett zugocska kínálja magát a gyerekek játékához.

Az óvoda 2005 őszén kezdte meg működését, és a Kisember Waldorf Közhasznú Egyesület fenntartásával működik, melynek tagjai a mindenkori szülőiközösség. A szülők mind anyagi, mind morális, mind napi jelenlétükkel stabil háttért biztosítanak az örömteli óvodai életünkhöz. Részt vesznek havi rendszerességgel szülői estjeinken, számukra is nyitott ünnepeinken (Évkezdő nap, Márton nap, adventi reggeli közös ének, adventi-kert, pünkösdi családos kirándulás, nyárünnep), egyéni pedagógiai beszélgetésekben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek