Lia Óvoda

1121 Budapest, Rácz Aladár u. 81. | +36-30-227-5371 | http://www.liaovoda.hu
Desktop

Nem jutott hely az önkormányzati óvodában, vagy nem elégszik meg az ottani ellátással? Látogasson el gyermekével együtt hozzánk és ismerkedjen meg a LIA Óvodával!

Leggyakrabban az alábbi kerületekben lakók szoktak ellátogatni hozzánk: XI. kerület (Újbuda), XII. kerület (Hegyvidék), II. kerület, I. kerület (Várkerület, Budavár), V. kerület (Belváros-Lipótváros).

Miért válasszon minket?

  • Nálunk még vannak szabad férőhelyek
  • Mi már 2,5 éves korától fogadjuk gyermekét, a szobatisztaság nem feltétel!
  • A LIA Óvoda reggel 7:00-től este 18:00-ig tart nyitva, gondolva az elfoglalt szülőkre.
  • Szigorúan maximum 16 fős csoportok.
  • Fiatal, motivált, gyermekközpontú, kedves óvónénik, akik családias légkörben kiemelten foglalkoznak az Ön gyermekével. Járassa óvodába a gyermekét úgy, mintha csak haza járna! A kisebb létszám miatt a megbetegedés esélye is jóval kisebb, ezért Önnek nem kell kimaradnia munkájából.
  • A LIA Óvodában csakis minőségi alapanyagokból készült egészséges ételeket és italokat adunk gyermekének. A túlzott só- és cukortartalom nálunk ismeretlen fogalom. A gyermekek naponta kapnak friss zöldséget és gyümölcsöt, valamint teljes kiőrlésű pékárukat. Óvodánk elkötelezett a reformétkeztetés mellett.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-227-5371
Email:info@liaovoda.hu
Honlap:http://www.liaovoda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/LIAoviBP
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek