Mackós Óvoda

1126 Budapest, Németvölgyi út 46. | +36-1-356-0528/iroda, +36-1-356-0219/földszint | http://mackosovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk 1931-ben épült, az általános iskolával egy épületben található. Az öt csoportból a földszinten három, az emeleten kettő kapott helyet. Az óvoda a Budapest XII. kerületi Önkormányzat által fenntartott intézmény. 1989 óta tornaterem segíti elő a mozgásigény kielégítését, a testnevelés magas szintű szervezését. Az emeleti részhez tartozó műfűvel borított és napvédővel ellátott terasz biztonságot, együttélési lehetőséget nyújt, megfelelő teret ad játékhoz és levegőzéshez. Óvodánk udvara az urbanizációs ártalmaktól teljesen elzárt terület, mely az év minden szakában biztosítja a gyermekek számára a játék, levegőzés és egészséges testedzés lehetőségét, melyhez felosztása is (füves, kavicsos, gumitéglás és a nagy homokozó) hozzájárul. „Tankertünk” a környezet közvetlen megfigyelését, és változatos foglalkozási lehetőségeket biztosítja. Intézményünkben 12 főiskolai végzettségű óvónő, 5 szakképzett dajka, 3 konyhai dolgozó, 1 kertész és 1 óvodatitkár dolgozik. Szakértelmük, segítőkészségük, empátiájuk, türelmük megkönnyíti a gyermekek óvodai beilleszkedését és a folyamatos, zökkenőmentes nevelői munkát.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-356-0528/iroda, +36-1-356-0219/földszint
Email:mackosovoda@gmail.com
Honlap:http://mackosovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek