Normafa Óvoda

1121 Budapest, Normafa út 30-32. | +36-1-395-8884 | http://normafaovoda.eu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk földrajzi adottságai kimagaslóan kedvezőek. A 212-es, a 21-es vagy a 21/A jelzésű autóbusszal jól megközelíthető mindkét telephelyünk.

Sajátos adottságaink:

  • Rendkívül tiszta, friss levegő, a fő közlekedési utaktól való ideális távolság, és a tengerszint feletti magasságból adódóan.
  • Az óvodánkat körülvevő nagy parkban külön udvarrészeken vannak a csoportok.
  • A környezet esztétikai értéke: természet közeli növény- és állatvilág, panoráma a városra, csend.
  • Normafa úton fedett teraszaink lehetővé teszik, hogy nyáron kint étkezzenek a gyermekek, és esős időben is levegőzhessenek.

Főiskolát végzett óvónőink munkáját gyermekszerető dajkák, kertész és óvodatitkár segítik. Heti két alkalommal utazó logopédus javítja a gyermekek beszédét, ha szükséges. Szakvéleménnyel rendelkező óvódásainknak ingyenes Ayres terápiát biztosítunk. Komplex környezeti nevelési programunk gyermek- és nevelésközpontú. Alapjának a gyermekek releváns szükségleteit és mindenekfelett álló érdekeit tartjuk. Célunk szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó, a gyermekek egyéni érdekeit szem előtt tartó, élmény gazdag óvodai nevelés. Óvodánkban német nemzetiségi csoport is működik. 

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Purzsa Gáborné óvodavezető
Telefon:+36-1-395-8884
Email:ovodavezeto@normafaovi.bp12ker.hu, normafaovoda@normafaovi.bp12ker.hu
Honlap:http://normafaovoda.eu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek