Normafa Óvoda - Őzike úti Tagóvoda

1121 Budapest, Őzike út 32. | +36-1-395-8884 | http://normafaovoda.eu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Őzike úti tagóvodánkban-Testvér óvodánkban kiemelten foglalkozunk az egészséges sportos életmód szokásainak kialakításával, a későbbi sportok alapjait képező természetes mozgásformák elsajátíttatásával, edzettséget, kitartást adó sétákkal, túrákkal a környéken. Az ember a természeti környezet része. Kiegyensúlyozott jövőjéhez meg kell tanulni, óvni és békében együtt élni vele. A természet közvetlen megismerése útján kialakított természetszeretet segíti gyermekeinket abban, hogy vigyázzanak arra, amit megszerettek.

A hagyományos óvodai ünnepeken kívül nagy jelentőségük van programunkban a „zöld ünnepek”-nek (állatvédelmi nap, természetvédelmi hónap, víz napjától Föld napjáig, madarak és fák napja környezetvédelmi világnap). Ezekbe bevonjuk a szülőket is.

A szülők igényeit egyeztetve óvodai időn kívül tanfolyami rendszerben van lehetőség a középső- és nagy csoportosok számára mindkét telephelyen játékos gyermektornára, néptáncra, intenzív úszásra, klasszikus balettre, hitoktatásra, és a tagóvodában ovi-foci foglalkozásokra is.

A szülőkkel való kapcsolattartásunkban nyitottságra, őszinteségre, együttműködésre törekszünk. Lehetőséget biztosítunk számukra nevelő munkánk folyamatos megismerésére közös programjainkon.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek