Open Mind Education Center - Oktatási Központ

1126 Budapest, Orbánhegyi út 49. I. em. | +36-1-793-2293 | http://openmindacademy.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az országban egyedülálló módszerrel, magánóráinkon angol és magyar nyelven tartunk tantárgyi felkészítéseket.

Szolgáltatásaink:

  • Nemzetközi iskolás diákoknak: IB, IGCSE, AP, A-level tantárgyak és SAT ( Matematika, Fizika, Kémia, Biológia, Business management, Történelem, és Angol nyelv tantárgyak)
  • Magyar iskolás diákoknak: Matematika, Történelem, Magyar nyelv és Irodalom
  • Angol nyelvoktatás: nemzetközi iskolai felvételire ( AISB, BISB, Britannica,GGIS, BME, SEK) és nyelvvizsgára (TELC, TOEFL, IELTS)
  • Egyéni órákat tartunk, személyre szabott ütemterv alapján. Óráink légkondicionált, hightech felszereltségű stúdiótermekben zajlanak, valamint skype-on is igénybe vehetők. Elkötelezett managementünk és professzionális tanáraink segítségével a tanulóink sikeresen elérik a kitűzött teszt eredményeket, vizsga eredményeket és iskolai felvételiket. Tanulóink rangos egyetemekre, főiskolákra szereznek felvételt az USA-ban, Angliában és egyéb európai, ázsiai országokban.

Szeretettel várjuk jelenlegi és új tanulóinkat és családjaikat kényelmes, modern és elegáns környezetben a Hegyvidék szívében, az Orbánhegyi út 49. I. emeletén!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00
Szombat10.00 – 20.00

Hétfő-Szombat: 10.00-20.00, vasárnap: zárva.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Open Mind Titkárság
Telefon:+36-1-793-2293
Email:openmindsecretariat@gmail.com
Honlap:http://openmindacademy.hu
Facebook:https://www.facebook.com/openmind.edu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek