Orbánhegyi Óvoda

1126 Budapest, Orbánhegyi út 3/A. | +36-1-214-8245, +36-70-377-7779 | http://orbanhegyiovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk bejárata az utcáról nyílik, de maga az épület egy belső terület közepén terül el, távol az utca zajtól és a szennyezett levegőtől. Aki átlépi az óvoda első kapuját, érzékelheti a csendet és nyugalmat. A zöld udvaron különböző játékok (mászókák, homokozó, mászó falak, függőmászók, mókuskerék) csábítják a gyerekeket a mozgásra. S ha ez sem elég, egy gumilappal kirakott focizásra és más tömegsport megszervezésére alkalmas terület is van.

Az óvoda 4 csoporttal működik. A gyermekek életkorának megfelelően kerülnek csoportokba. A szobák otthonosak, esztétikusak és biztonságosak. Nyitott polcrendszereken a gyerekek megtalálhatnak és önállóan választhatnak játékokat, legyen az építő, konstruáló vagy fejlesztő játék. Ez utóbbi játék készletünk igen gazdag.

A csoportokból gumilap borítású teraszra lépünk ki, amit elektromos napfény árnyékolóval be tudunk fedni. Az épületet 2002-ben átépítették, így rendelkezünk az emeleten egy szép, tágas tornateremmel. Légkondicionálás miatt ebben a teremben családi programok megszervezését is meg tudjuk oldani.

Az óvodában már több éve jól összeszokott kollégák dolgoznak. A pedagógusok igen jelentős része rendelkezik több diplomával és sokfajta szakirányú képzettséggel is. Így van óvodavezető, tanító, gyógytestnevelő, zenetanár-tehetséggondozó, angol nyelvoktató, gyermektorna oktató pedagógus és folyamatban van egy fejlesztő pedagógusi képzés is.

 Törekvésünk, hogy az óvodánkba járó gyerekek nyugodt, barátságos környezetben és szakmailag jól felkészült pedagógusok segítségével alkalmassá váljanak az iskolai élet befogadására.

Hitvallásunk mindemellett, hogy a gyermek a legfontosabb, akit csak szeretni és elfogadni kell!

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-214-8245, +36-70-377-7779
Email:postmaster@orbanovi.t-online.hu, orbanovi@gmail.com
Honlap:http://orbanhegyiovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek