Protestáns Felsőoktatási Szakkollégium

1121 Budapest, Eötvös út 35. | +36-1-391-9050 | http://profesz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Protestáns Felsőoktatási Szakkollégium a Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány fenntartásában működik, mely a hazai és a nyugat-európai felsőoktatási szakkollégiumok hagyományait követő szellemi műhely. Egyrészt Budapest felsőoktatási intézményeiben nappali tanulmányokat folytató tehetséges vidéki hallgatók kollégiuma, másrészt olyan tehetséggondozó központ, amely - a bentlakó diákok mellett - tágabb körben is igyekszik kielégíteni a protestáns szellemiség iránt fogékony fővárosi "akadémiai" ifjúság sajátos szellemi, spirituális, közösségi igényeit.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-391-9050
Email:dp@profesz.hu
Honlap:http://profesz.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/profesz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek