Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.

1124 Budapest, Németvölgyi út 64. | +36-1-212-4412 | http://www.samling.hu
Desktop

A Sämling az átalakulás és a fejlődés jelképe. A Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. - amely az Improvers Group tagja - képzéssel, felnőttképzési és szakmai tanácsadással kívánja elősegíteni partnerei fejlődését. Meghatározó szereplője a hazai gazdasági képzési piacnak. Az eltelt két évtized alatt több mint 10 000 cég, 40 000 dolgozója vett részt képzésein, tanfolyamain, tréningjein, workshopjain és konferenciáin.

Tevékenységi területeink:

Jelentkezőink különböző cégek munkatársai és magánszemélyek, akik a téma iránt érdeklődnek.Az oktatási napokon résztvevőinknek lehetősége nyílik a tapasztalatcserére, feltehetik kérdéseiket, megoszthatják egymással aktuális szakmai problémáikat.Oktatóink gyakorlatorientált módszertana azt jelenti, hogy az elméletet gyakorlati példákon keresztül szemléltetik, esettanulmányokkal segítik a megértést és a gyakorlati alkalmazást.

Vállalatok igényei szerint kialakított szakmai program alapján, a szervezet munkatársai részvételével megvalósított képzés. Kihelyezett képzéseink megrendelői termelő, szolgáltató és kereskedelmi cégek, szinte valamennyi ágazatból.A céghez kihelyezett képzés alapja egy igényfelmérő személyes megbeszélést követően, az oktatási és szakmai tanácsadónkkal, oktatónkkal közösen alakított szakmai program.

  • Tanácsadás

A kihelyezett képzések megrendelői gyakran olyan problémákra keresik a választ, amikhez egy egyedi projekt kidolgozása bevezetése és esetleges betanítása szükséges. Legyen szó akár a termelési folyamatoptimalizálási lehetőségeiről, akár az IAS-IFRS standardok bevezetéséről, tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésükre.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rozsi Dániel
Telefon:+36-1-212-4412
Email:daniel.rozsi@samling.hu, info@samling.hu
Honlap:http://www.samling.hu
Facebook:https://www.facebook.com/uzletitudas
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek