Svábhegyi Bölcsőde

1121 Budapest, Mártonhegyi út 4. | +36-1-395-8975, +36-1-391-7044 | http://svabhegyibolcsode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Svábhegyi Bölcsőde budai zöldövezetben, a Svábhegyen található.

120 férőhelyes, öt gondozási egységgel működő intézmény. Kedvező természeti és építészeti adottságainak köszönhetően, kisgyermek nevelési centrumként látja el feladatait. A Bölcsődei nevelés és gondozás 20 hetes kortól - 3 éves korig tart. A jól felszerelt csoportszobákban, barátságos és tevékenységre motiváló családias környezetben töltik a gyermekek napjaikat.

A folyamatos és rugalmas napirend a gyermekek igényeinek és szükségleteinek megfelelően biztosítja a magas színvonalú nevelést-gondozást, a gyermekek korának megfelelő étkezést, alvást, levegőzést, a játékidőt. Az igényesen kiválasztott játékeszközök a szabad tevékenység választás lehetőségét, az öntevékenység támogatását segítik.

Szakirányú végzettséggel rendelkező kisgyermeknevelők munkájának célja a boldog, derűs gyermekkor megteremtése, az aktív tevékeny életmód kialakítására való felkészítés.

A „Bölcsődés Gyermekeinkért Nevelési, Oktatási és Személyiségfejlesztő” Alapítványunk segíti a minőségi gyermekellátást, az egészséges életmód kialakítását, biztonságos élet és játéktér megteremtését, mozgáslehetőségek bővítését. Elsősorban oktatási és szemléltetőeszközök, szobai, illetve kerti játékok és könyvek beszerzése révén.

Az intézmény vezetője hétfői napokon 9-11 óráig várja az érdeklődő szülőket, gyermekükkel együtt.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-395-8975, +36-1-391-7044
Email:svabhegyibolcsode@gmail.com
Honlap:http://svabhegyibolcsode.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek