Szinaxis Görögkatolikus Diákotthon

1124 Budapest, Hegyalja út 113. | +36-1-786-3970 | http://www.szinaxis.hu
Desktop

A mai világban szeretnénk hirdetni Jézus Krisztus tanítását, aki mindig az Emberhez szól. Ennek fényében kívánunk kommunikálni a hozzánk betérővel is, hogy újra fölfedezzük egymásban Isten képmását, az Embert, és szeretettel tudjunk egymáshoz szólni.

Szeretettel várjuk az igényes, egymásra odafigyelni tudó, vallásos (elsősorban görögkatolikus) egyetemisták jelentkezését, akik egyetemista éveik alatt is szeretnék aktívan megélni hitüket, elmélyíteni vallásos életüket. A Diákotthonban 23 férőhelyünk van, az ide való jelentkezés email-címünkön keresztül történik. Gulybán GergelyBudapesti görögkatolikus egyetemi lelkész, diákotthon-igazgató

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gulybán Gergely
Telefon:+36-1-786-3970
Email:zinaxis@gmail.com
Honlap:http://www.szinaxis.hu
Facebook:http://www.facebook.com/szinaxis
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek