Városmajori Gimnázium

1122 Budapest, Városmajor u. 71. | +36-1-214-1554/titkárság, +36-1-356-1698/porta, +36-1-356-5288/gazdasági iroda | http://www.vmg.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az iskolát Kós Károly tervei alapján 1910/11-ben építették. Az intézmény a célkitűzéseit a következő programok keretében kívánja megvalósítani:

Emelt óraszámú ének-zene oktatás, komplex személyiségfejlesztő és tehetséggondozó nyelvi oktatás, matematika-informatika orientáció, egészséges életmódra nevelés, életvezetési ismeretek és készségek kialakítása (osztályfőnöki munkába beépítve), drámapedagógia módszer alkalmazása, néptánc, hagyományok ápolása. Első osztályokban a magyar nyelv és irodalom tanítása lényegében a hagyományos írás- és olvasásoktatásra épül.

Kiemelt figyelmet fordítanak a szótagolásra. Az anyanyelvi oktatást logopédus is segíti. A tanórákhoz kapcsolódva személyiségfejlesztő drámapedagógiai foglalkozásokon vesznek részt a tanulók. A hagyományok ápolását, a néptánc és a tánc elemeinek oktatását már első évfolyamon elkezdik.

Tagintézmény: Kós Károly Általános Iskola

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-214-1554/titkárság, +36-1-356-1698/porta, +36-1-356-5288/gazdasági iroda
Email:titkarsag@vmg.sulinet.hu
Honlap:http://www.vmg.sulinet.hu
Facebook:https://www.facebook.com/varosmajor
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek