Zugliget Óvoda

1125 Budapest, Zalai út 2. | +36-1-275-0554 | http://zugligetovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk Zugliget és Virányos találkozásánál, szép zöldövezeti környezetben épült. 1980 őszétől fogadja a környék óvodáskorú gyermekeit. A gyermekek nevelése hat csoportban folyik, csoportonként átlagosan 25 fővel. Egy óvodavezető, tizenkét óvónő, hat dajka és három konyhai dolgozó biztosítja a gyermekek megfelelő ellátását. Az óvoda működését segíti továbbá egy kertész és egy gazdasági ügyintéző.

Nagy kert, tornaterem, hangulatos, jól felszerelt, esztétikus csoportszobák fogadják a hozzánk járó óvodásokat.

Óvodánk pedagógiai programját 1999 szeptemberétől Freinet francia reformpedagógus pedagógiai irányzatának figyelembevételével határoztuk meg.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek