Zugligeti Bölcsőde

1125 Budapest, Zalai u. 2. | +36-1-392-0325, +36-1-200-5486, +36-1-200-4928, +36-1-398-0772, +36-1-398-0771 | http://www.zugligetibolcsode.hu
Desktop

A Zugligeti Bölcsőde mindent megtesz azért, hogy a mozgásfejlődésben, a gondozásban, a játéktevékenységben a legideálisabbkörülményeket nyújtsa. Szeretetteljes, biztonságérzetet adó,érzelmekben gazdag bölcsődei élet megteremtésére törekszünk. Nevelési elveink: Szeretetteljes, biztonságot adó, érzelemben gazdag bölcsődei élet megteremtésére törekszünk, ahol a gyermekközpontúság úgy jelenik meg, hogy fejlődési lehetőséget, önállóságot ad a gyermeknek. Egy-egy csoport kis létszámmal működik, legfeljebb tizenkét gyermekkel. A gyermek fejlődéséhez szükséges változatos tevékenységek mellett a kicsik szinte észrevétlenül sajátítják el a kultúrhigiéniai szokásokat, válnak egyre önállóbbá. Kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges táplálkozásra és egészséges életmódra való nevelést, a színvonalas, a gyerekek testi és szellemi fejlődését segítő eszközök, játékok, foglalkozások biztosítását és végül de nem utolsó sorban igyekszünk igényes, színes, harmonikus környezetet biztosítani. Alapellátáson túlmutató szolgáltatásaink: A bölcsőde vezetése évek óta azon fáradozik, hogy minél több a gyerekek és szüleik igényeihez igazodó szolgáltatást, újítást vezessen be. E törekvés eredményeként a bölcsőde az alapellátáson túl pályázatok, a kerületi Önkormányzat és a szülők támogatásával számos új korszerű szolgáltatást vezetett be: mozgásszoba, más néven "Ugri-Bugri"; sószoba. Étkeztetés: Bölcsődénk konyhája a H.A.C.C.P. előírásai mentén lett kialakítva: nagy gondot fordítunk a kisgyermekek korszerű táplálkozására. Intézményünkben a korszerű csecsemő, és kisgyermek táplálási elveket vesszük figyelembe,úgy hogy a táplálék mennyisége, minősége, higiénes követelménye megfelelő legyen. Az étrend változatos, idényszerű, ízben, színben összehangolt, amelyet a bölcsőde konyhájában készítenek. Bölcsődénk részben biztosítja az allergiás gyermekek étkezését is. Speciális bánásmódot igénylő gyerekek: Diétát igénylő gyermekeknél tojás és tejfehérje mentes étrendet tudunk biztosítani. Bölcsődében a mozgásszoba speciális fejlesztő eszközei az egészséges és szükség szerint a mozgásukban enyhén korlátozott gyermekek testi és szellemi fejlődéséhez nyújtanak segítséget. Fenntartó: Budapest XII. Kerület Hegyvidék Önkormányzata Képviselő-testülete Szakmai felügyelet: Szemünk fénye Bölcsőde és Regionális Módszertani Központ Férőhely: 120 fő Jelentkezés: Bölcsődei jelentkezés egész évben folyamatos. A bölcsődei kérelem leadásának helye: Budapest XII. Kerület Hegyvidék Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Iroda 1126 Budapest, Böszörményi út. 23-25

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kissné Farkas Éva, Kovács Erzsébet
Telefon:+36-1-392-0325, +36-1-200-5486, +36-1-200-4928, +36-1-398-0772, +36-1-398-0771
Email:info@zugligetibolcsode.hu
Honlap:http://www.zugligetibolcsode.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek