Hegyvidéki Szabadidősport Központ

1122 Budapest, Városmajor u. 29/B. | +36-1-212-2945, +36-1-202-1041, +36-1-319-9292, +36-1-319-3439 | http://www.hegyvideksport.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hegyvidéki Szabadidősport Központ 1991 óta működik a kerületben. Uszodával, tornacsarnokkal és fitneszteremmel rendelkezik. Az önkormányzat kötelező alapfeladatának tekinti a második osztályosok úszásoktatását, illetve a gyógytestnevelés biztosítását. Az uszoda a kötelező oktatáson felül elsősorban a kerületi iskolák egyéb csoportjainak áll rendelkezésére. A lakosság hétvégeken illetve hétköznap a reggeli és az esti órákban használhatja. A sportközpont tornacsarnokát a tornateremmel nem rendelkező, egyházi fenntartású Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola térítési díj ellenében veszi igénybe. A csarnok kerületi célokat is szolgál, mivel díjmentesen használják a hegyvidéki gyógytestnevelés órákon. Az esti időszakban különböző egyesületek, valamint a lakosság veheti birtokba bérleti díjért.

A „Sportos, edzett hegyvidék” programok - a többnapos túrák kivételével - a hegyvidéki polgárok számára INGYENESEK és lakcímkártya felmutatásával vehetők igénybe.

Nyitvatartás:

A nyitva tartás részletei a honlapon.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Hegyvidék Kártya, Sportkártya, All You Can Move Sportkártya

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-212-2945, +36-1-202-1041, +36-1-319-9292, +36-1-319-3439
Email:sportkozpont@mail.datanet.hu, titkarsag@hegyvideksport.hu
Honlap:http://www.hegyvideksport.hu
Facebook:http://www.facebook.com/sportkozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek