MOM Sport Uszoda és Sportközpont

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16. | +36-1-248-2260 | http://momsport.hu
Desktop

A babaúszástól a nyugdíjas tornáig, a squash pályától a spinning teremig sokféle sportot űzhetnek nálunk, hogy az egész családot meg tudjuk mozgatni. Futó-, lépcsőző- és súlyemelő-, testépítő gépek, fitness, aquafitness, alakformálás, zumba, hogy csak néhányat említsünk a rengeteg edzési lehetőség közül. Hatalmas bel- és kültéri úszómedencéink, tanmedence a gyerekek úszásoktatásához, wellness részleg, szaunákkal, gőzfürdővel, egészségközpont, szépségszalon, szórakozóhely mind megtalálhatóak nálunk.

Pályabérlés

Összejönni a haverokkal, barátnőkkel egy saját meccsre? Edzés hobbiból vagy profin? Egy sportos szülinapi gyerekzsúr? Családi vetélkedő? Közönségtalálkozó focimeccsel egybekötve? Ússzon versenyt a konkurenciával vagy eressze ki a gőzt gőzkabinunkban barátaival... Válassza sportközpontunkat, melynek bármely közösségi része kibérelhető, akár 1 órára is bárki számára.

Uszoda

Létesítményünkben modern, minimál stílusú, jól felszerelt és az általános igényeket maximálisan kielégítő, 1000 m² alapterületű uszoda- és wellness részleg kapott helyet. Medencéink, vizes részlegünk tisztaságára úgy ügyelünk, hogy azokba gyermekeinket is bátran engedjük és mi is szívesen fürdünk.

Kültéri / fedett medence

Kültéri úszómedencénk, nyáron strandként üzemel, télen fedett és fűtött. A medencék együttes, részletekben, illetve külön-külön való kibérlésére is biztosítunk lehetőséget. Ha azonban úgy gondolja, hogy egy sáv is elég lesz, akkor azt is meg tudjuk oldani, hogy az a sáv a bérelt időben, kizárólag az Ön rendelkezésére álljon.

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 22.00
Kedd06.00 – 22.00
Szerda06.00 – 22.00
Csütörtök06.00 – 22.00
Péntek06.00 – 22.00
Szombat06.00 – 22.00
Vasárnap06.00 – 22.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A nálunk sportoló vendégek részére Jagelló úti parkolónkban 3 óra ingyenes parkolást biztosítunk a parkoló telítettségének függvényében, amennyiben a parkolójegy a recepciónál érvényesítésre kerül.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-248-2260
Email:info@momsport.hu
Honlap:http://momsport.hu
Facebook:https://www.facebook.com/MomSport
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.