Blanco Kozmetika

1123 Budapest, Csörsz u. 1. (Avar utca sarok). | +36-30-242-0104 | https://blancokozmetika.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Állandó Kozmetikai Kezelések! Kihagyhatatlan ajánlatok!

Barátságos, nyugodt, otthonos környezetben szeretnél szépülni? Professzionális kozmetikánk Budapest 12. kerületében, a Csörsz utcában pontosan ezeket nyújta számodra... és még többet!

Ha nyugodt, relaxáló környezetben, profi kezek alatt és prémiumkategóriás krémek által szeretnél még szebbé válni, úgy a legjobb helyen jársz nálunk! A legjobbak között számon tartott Jannsen és Mesotica termékekkel, professzionális gépekkel, változatos, minden igényt kielégítő kezelésekkel és barátságos árakkal várunk téged!

Kozmetikai kezeléseink között megtalálhatóak mind a hagyományos kozmetikai eljárások (például bőrfeszesítő kezelés, peptides kezelés vagy tisztító arckezelés), mind pedig az elektrokozmetikai kezelések is (gyémántfejes mikrodermabrázió, ultrahangos arckezelés, hideg/meleg vasaló).

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

Vendégeket rövid határidővel, bejelentkezés alapján tudok fogadni. Bejelentkezni telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon található bejelentkezési formon keresztül lehet. Várlak szeretettel!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A parkolás ugyan fizetős, de a közelben, egy perc sétán belül mindig van üres parkolóhely.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Agonás Katalin
Telefon:+36-30-242-0104
Email:info@blancokozmetika.hu
Honlap:https://blancokozmetika.hu
Facebook:http://facebook.com/blancokozmetika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.