Cerasus és eKirakó - egyedi bútorok tervezése és kivitelezése

1125 Budapest, Álom u. 20. | +36-20-248-8682 | http://www.cerasus.hu, http://www.ekirako.com, http://www.somogyitibor.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egyedi bútorok tervezése, gyártása a lakása minden pontjára.

A Cerasus márkanév a magas minőségi igényeknek megfelelő, egyedi fa- és fafrontú bútorok védjegye. Oldalainkon olyan egyedi bútorokat és lakásberendezéseket mutatunk be, amelyeket Megrendelőink kívánságai alapján terveztünk és készítettünk az elmúlt közel két évtizedben. A Cerasus a legjobb alapanyagokból, mérnöki tervezéssel és szakértő kivitelezéssel dolgozik.

A kész bútorokat munkatársaink a helyszínen beállítják, a konyhabútorokat, beépített bútorokat összeszerelik. A Cerasus bútortervező gyakorlatában kiemelt szerepet kap a mérnöki szolgáltatás, a műszaki előkészítés, és a belsőépítész támogatása – CAD dokumentációkkal. Így lesz egyedülállóan megbízható az, amit a bútorgyártás, és a belsőépítészet keretében nyújtunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Eredetmíves Kft. – Somogyi Tibor ügyvezető
Telefon:+36-20-248-8682
Honlap:http://www.cerasus.hu, http://www.ekirako.com, http://www.somogyitibor.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek