Cerasus és eKirakó - egyedi bútorok tervezése és kivitelezése

1125 Budapest, Álom u. 20. | +36-20-248-8682 | http://www.cerasus.hu, http://www.ekirako.com, http://www.somogyitibor.hu
Desktop

Egyedi bútorok tervezése, gyártása a lakása minden pontjára.

A Cerasus márkanév a magas minőségi igényeknek megfelelő, egyedi fa- és fafrontú bútorok védjegye. Oldalainkon olyan egyedi bútorokat és lakásberendezéseket mutatunk be, amelyeket Megrendelőink kívánságai alapján terveztünk és készítettünk az elmúlt közel két évtizedben. A Cerasus a legjobb alapanyagokból, mérnöki tervezéssel és szakértő kivitelezéssel dolgozik.

A kész bútorokat munkatársaink a helyszínen beállítják, a konyhabútorokat, beépített bútorokat összeszerelik. A Cerasus bútortervező gyakorlatában kiemelt szerepet kap a mérnöki szolgáltatás, a műszaki előkészítés, és a belsőépítész támogatása – CAD dokumentációkkal. Így lesz egyedülállóan megbízható az, amit a bútorgyártás, és a belsőépítészet keretében nyújtunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Eredetmíves Kft. – Somogyi Tibor ügyvezető
Telefon:+36-20-248-8682
Honlap:http://www.cerasus.hu, http://www.ekirako.com, http://www.somogyitibor.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek