Expert Könyvelés

1124 Budapest, Tamási Áron u. 29. | +36-30-419-9644

Oszd meg másokkal!

Desktop

Komplex számviteli és adótanácsadói szolgáltatás.

Komoly szakmai háttérrel, 15 éves tapasztalattal rendelkezem a számvitel, az adózás, valamint a könyvelés területén. Közgazdász diplomám, magyar és IFRS mérlegképes könyvelői végzettségem van, emellett kiemelten fontosnak tartom a folyamatos szakmai továbbképzést. Elsősorban azon cégek az ügyfeleim, amelyek nem csupán a bizonylatok egyszerű feldolgozását várják el egy könyvelőtől, hanem komplex számviteli és pénzügyi megoldásokat igényelnek.

Számviteli szolgáltatás keretében vállalom gazdasági társaságok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését és a kapcsolódó munkaügyi ügyintézéseket, adóbevallások, beszámolók összeállítását. Továbbá igény szerinti jelentések, riportok elkészítését.

Adótanácsadói tevékenység pedig kiterjed belföldi és nemzetközi ügyletekhez kapcsolódó adószakértésre, adóhatósági határozatok értelmezésére, ellenőrzési szankciók elkerülésére, a megállapítások mérséklésére. Igény szerint cégek átvilágítása és adókockázatok felmérése.

Minőség- és ügyfélorientált, precíz szolgáltatás korrekt árakon.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Császár Levente
Telefon:+36-30-419-9644
Email:expertkonyveles@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek